Te koop: Boutique hotel in Chacras de Coria, Mendoza

Pand ID 101
Soort Te koop
Type Hotel
Land Argentinië
Stad/gemeente Mendoza
Prijs Prijs: op aanvraag
Bouwjaar 2003
Slaapkamers 6-10
Badkamers 6-10
Oppervlakte 2100 m²
Restaurant Yes
pax restaurant 31-50


beschrijving

Boutique hotel gebouwd in 2003 en geheel gerenoveerd in 2009 naar de eisen van de EU / USA tourist. Het hotel heeft zes grote kamers (25 m2) en een appartment (70 m2) (met twee slaapkamers) elk met een ruime badkamer ensuite, open haard, TV, telefoon, wifi, AC, verwarming en heerlijke grote bedden. Het is prachtig gesitueerd op ons terrein met een oppervlakte van 2150 m2 en biedt ruimte aan maximaal 19 personen. Naast het hotel hebben we prachtige tuin met hoge bomen inclusief een automatisch irrigatie systeem, een zwembad met jacuzi met waterval, een tuinbar en barbeque plaats inclusief steen oven. Het hotel is op dit moment onderdeel van de prestigiueuze keten Postales boutique hotels Wine in Argentinië, dat bekend staat om zijn uitstekende persoonlijk getinte service.
De eigenaar wenst het zeer goed lopende hotel wegens prive omstandigheden te verkopen. De zich sterk ontwikkelende argentijnse wijn markt biedt dit hotel vele mogelijkheden voor het behouden en verder uitgroeien van de huidige bezettingsgraad Bij het hotel wordt ook een “slapend” reisburo geleverd voor de actieve ondernemer om de vele wijn turisme mogelijkheden aan te bieden.
Het hotel wordt compleet opgeleverd inclusief de gehele inventaris, staf, naam, internet positie www.postalesarg.com en marketing, zodat de nieuwe eigenaar er vanaf de eerste dag in kan werken. Een droom lokatie en prachtig hotel waar een ieder de Argentijnse droom kan (be)leven. Indeling van het Hotel:
• 6 x 2-persoons kamers met ruimte voor een derde bed, ruime badkamer met ligbad, WIFI, telefoon, TV, safe, Airconditioning en verwarming.
• 1x 4-persoons appartment met ruimte voor een vijfde bed, ruime badkamer met ligbad, WIFI, telefoon, TV, safe, airconditioning en verwarming (CV en hetelucht verwarming).
• Drink wateropslag inclusief druk system (volledig dubbel uitgevoerd)

hotel eigenschappen

♦  Zwembad (buiten)
♦  Open haard
♦  Handicap vriendelijk
♦  Bar
♦  Air conditioning
♦  Barbecueplaats

Extra informatie

Boutique hotel gebouwd in 2003 en geheel gerenoveerd in 2009 naar de eisen van de EU / USA tourist, gelegen in het mekka van de argentijnse wijn industrie en in de rustige en veilige omgeving van Chacras de Coria, slechts op 15 minuten van het centrum van de stad Mendoza. Chacras de Coria was de plaats waar de welgestelde mensen uit Mendoza hun weekend huis hadden tussen de prachtige wijngaarden. Inmiddels heeft het grote publiek Chacras de Coria ontdekt met het rustieke centrale plein, diverse uitstekende restaurants, vele kleine winkeltjes op loopafstand en natuurlijk de vele prachtige wijn huizen waar de ruime selectie van argenteinse wijnen kan worden geproefd. Tevens is de ligging aan de voet van het Andes gebergte een uitstekende vertrek positie voor diverse skie, trekking, wild water trips (Mendoza rivier) etc. Indeling perceel:
• Gazon gedeelte met prachtige bomen.
• Volledig automatische irrigatie
• Tuin bar
• Steenoven met barbeque plaats
• Zwembad 8 bij 5 meter
• Jacuzi met waterval
• Parkeer terrein voor 10 auto’s
• Volledig ommuurd met automatische poort.

Gegevens verkoper

Naam Raymonde Wagemaker
Tel
Type Seller
Kantoor NA

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker