Te koop: INSTAPKLARE B&B MET PRIVÉ WOONST OP TOPLOCATIE

Pand ID 1067
Soort Te koop
Type Bed and Breakfast
Land België
Stad/gemeente Tongeren
Prijs €895,000
Bouwjaar Before 1970
Slaapkamers 11-15
Badkamers 11-15
Oppervlakte 5400 m²
Restaurant Yes
pax restaurant 11-20


beschrijving

Deze B&B, een volledig gerenoveerde boerderij, is nu een florerende zaak in Belgisch Limburg (Tongeren), met wandel- en fietsroutes in de directe nabijheid.
Deze B&B is landelijk gelegen in het rustige kerkdorpje Lauw op een perceel van 5400 m2, op slechts 5 km van Tongeren.
In Tongeren kan u genieten van de vele winkels, terrasjes, restaurants, de bezienswaardigheden van de oudste stad van België met het Gallo-Romeins museum en de mooie basiliek.
Hasselt, Luik en Maastricht zijn gelegen op minder dan 20 km. Antwerpen, Brussel en Aken zijn bereikbaar op minder dan een uur rijden.
Deze perfecte ligging zorgt voor een ideale uitvalsbasis voor het uitbaten van deze goed draaiende B&B.
Allereerst is er een privéwoning met 4 slaapkamers. Verder zijn er 5 gezellige suites met elk een eigen zit- en tv-ruimte, het slaapgedeelte en een badkamer met toilet.
Het complex beschikt over een ruim, gezellig buitenterras met uitzicht op een groene weide, een BBQ-hoek en zwemjacuzzi. Ook is er een wellnessgedeelte met infraroodsauna, jacuzzi, loopband, massagebank, 3 douches en 2 wc's.

Bij een volledige bezetting van de B&B kunnen er maar liefst 17 personen verblijven. Hiervoor is voldoende parkeerplaats voorzien (+-15 voertuigen) met 1 oplaadpaal voor electrische wagen.en 2 carports. Een extra ontbijt- of restaurantgedeelte is aanwezig met semiprofessionele keuken.

Deze B&B biedt heel wat potentieel voor de nieuwe eigenaar, een zeer goede bezettingsgraad en een positieve klantenbeoordeling van maar liefst 4.5 sterren op Google reviews.
De B&B is door zijn ligging zeer geliefd bij bedrijven en zakenrelaties. In het weekend worden dan weer vooral fiets- en wandeltoeristen ontvangen en overnachtingen geboekt voor evenementen in de buurt, zoals de F1 Francorchamps en de grootste Europese rommelmarkt ‘s zondags in
Tongeren.
De verkoop omvat het onroerend goed, de inrichting (meubels, bedden, decoratie, ….), het klantenbestand, de website, de agenda.

Voor alle inlichtingen: bel Bert op 0494 64 61 64 of mail naar [email protected]

hotel eigenschappen

Extra informatie

Gegevens verkoper

Naam Bert Nivelle
Tel 0494 64.61.64
Type Real Estate Agent
Kantoor Maastrichtersteenweg 523

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker