Te koop: Prachtig hotel restaurant te koop

Pand ID 117
Soort Te koop
Type Hotel
Land België
Stad/gemeente Maasmechelen
Prijs Prijs: op aanvraag
Bouwjaar 2011
Slaapkamers 11-15
Badkamers 11-15
Oppervlakte 1650 m²
Restaurant Yes
pax restaurant +100


beschrijving

Authentieke molen omgetoverd tot restaurant en 4-sterren designhotel met 14 kamers te koop. Het complex beschikt verder ook over een groot tuinterras, gezellige wijnbar, vergaderruimte en ruime parking. In 2011 werd de historische windmolen (1858) volledig gerenoveerd, het hotel en restaurant gedeelte daarentegen is nieuwbouw (2011). Tevens bestaat er de mogelijkheid om wellness faciliteiten te plaatsen. Voor meer info, www.almulino.be.

hotel eigenschappen

♦  Tuin
♦  Linnenkamer
♦  Handicap vriendelijk
♦  Bar
♦  Terras
♦  Air conditioning
♦  Business centrum
♦  Kelder

Extra informatie

Het hotel is gelegen in Boorsem, deelgemeente van Maasmechelen. Een rustige plattelands locatie gelegen aan een Limburgs fietsroute maar toch dicht bij Maasmechelen Village, Maasmechelen centrum en industrieterrein Oude Bunders. Op 5 minuten gelegen van afrit 33 van E314, dus zeer makkelijk bereikbaar. Verder is het gelegen op 2km van het mooiste dorp van Vlaanderen "Oud-Rekem"; vanaf het hotel ook een fietsroute naar Oud-Rekem. Tevens is het hotel maar 12km gelegen van Maastricht, 16km van Maastricht-Aken Airport, 16km van Genk, 25km van Hasselt, 30km van Aken en 8km van nationaal park de Hoge Kempen.

Modern en elegant restaurant ingericht in Italiaans design. Het restaurant beschikt over een grote open keuken dat voorzien is van nieuwe kwaliteitsvolle apparatuur. Het beschikt tevens over een grote onderkelderde ruimte met koelcellen, keukenapparatuur en andere keuken faciliteiten. Het restaurant heeft een potentieel maximum capaciteit van 200 man, dus ook ideaal voort grote feesten en gelegenheden. De vergaderruimte heeft een capaciteit van 50 man.

Gegevens verkoper

Naam Verkoper
Tel
Type Seller
Kantoor NA

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker