Te koop: Motel Restaurant Bar Zwembad Woonhuis

Pand ID 747
Soort Te koop
Type Hotel met feestzaal
Land Frankrijk
Stad/gemeente Maisonnay 79500
Prijs €299
Bouwjaar 1987
Slaapkamers 6-10
Badkamers 6-10
Oppervlakte 2500 m²
Restaurant Yes
pax restaurant 31-50


beschrijving

Een Bar/Motel/Restaurant/Tabac inclusief woonhuis/appartement en zwembad in de Nouvelle Aquitaine Zuid West Frankrijk.
Wij bevinden ons in de driehoek: Bordeaux - La Rochelle -  Poitiers (Niort-Angouleme) midden tussen de koolzaad en zonnebloemvelden, maar strategisch gelegen aan de doorlopende weg Departementale D-948. Dit is zakelijk gezien een strategisch punt, het is de doorgaande weg van Limoges naar Niort en omgekeerd, en er passeren dagelijks globaal 12.000 voertuigen.
Waar bestaat het onroerendgoed uit?
Een los staand Motel met 10 kamers, waarvan wij er 1 in gebruik hebben als linnenkamer. Er is een familiekamer (6 bedden). Een gehandicaptenkamer (4 bedden). En 6 twee persoonskamers, waarvan 5 met dubbelbed en 1 met 2 aparte bedden. Het Motel beschikt tevens over een 24 uurs sleutelautomaat.
Daarnaast een Restaurant/Bar/Tabac met bovenliggend privé appartement van 100 M2 Het restaurant heeft een capaciteit van 34 couverts, de bar 24 couverts met een houtkachel en uiteraard centrale verwarming. Het terras bestaat uit 5 tafels en 22 couverts, maar dit is indien gewenst uit te breiden. Aan het restaurant grenst de professionele keuken, uitkijkende op de privétuin. In de keuken vindt u een gasfornuis met 5 pitten, en twee ovens, een grote "piano" met een grote oven, magnetron, koelingen, vriezers, INOX werktafels, en kasten, etc.
Boven het restaurant en de keuken ligt het privé-appartement bestaande uit een gezellige living, met open keuken, een grote hal cq (kantoor)werkruimte, een badkamer met douche, apart toilet en twee ruime slaapkamers. In de living staat een geweldige houtkachel die indien nodig de gehele bovenverdieping kan verwarmen. Ook is er centrale verwarming aanwezig. De verwarmings-warm water ketel BOSCH is recentelijk (2015) vervangen en volledig op norm. Het perceel is ongeveer 2500M2 groot Hierop bevinden zich de panden en de ruime parkeergelegenheid. Ons bedrijf is volledig op norm en in bezit van de Licence IV. Tevens toegankelijk voor gehandicapten. Ook verkopen we tabak volgens alle wettelijke voorschriften en zijn officieel "Buraliste" en dus aangesteld door de franse staat en bouwen als zodanig ook een frans staatspensioen op. Het pand is volledig voorzien van, aan de voorzijde stalen rolluiken, en verder franse luiken. Buiten in de tuin van het Motel staat een opbouw-zwembad van 6 bij 6 meter met een tuinhuisje waarin alle zwembad benodigdheden kunnen worden opgeborgen. Momenteel hebben wij de grote zaal (het oorspronkelijke restaurant met open houtgestookte Grill) in gebruik als Brocante, maar is makkelijk om te dopen naar een geheel andere bestemming zoals Atelier, Yoga-ruimte, praktijkruimte, etc. Met dit pand zijn vele dromen mogelijk. De vraagprijs voor ons bedrijf, dus O.G. en het bedrijf met inventaris, inclusief Licence IV, bedraagt € 269.500 KK.
Onze Jaaromzet bedraagt 140.000 obv Lunches, Tabak, Bar en Motel) ons restaurant is 's avonds en in de weekeinden gesloten. U leeft en woont "gratis" in uw eigen bedrijf..... en de 45.000 € onder aan de streep zijn dus "zakgeld". Er zijn voldoende mogelijkheden uw omzet te verhogen door het Restaurant 's avonds te openen, en of in het weekeinde. Ook kunt u uw bedrijf openstellen voor autobussen met groepen, voor ontbijt en of lunches. Ook kunt u indien gewenst groepen ontvangen voor het avondeten. Indien gewenst kunt u het bedrijf makkelijk "omzetten/ombouwen" naar een CDH (5 kamers en 2 Gites)

hotel eigenschappen

♦  Tuin
♦  Speelruimte voor kinderen
♦  Zwembad (buiten)
♦  Open haard
♦  Linnenkamer
♦  Parking faciliteiten
♦  Internet in de kamers
♦  Bar
♦  Terras
♦  Barbecueplaats
♦  Receptie
♦  Minibar in de kamers
♦  Kelder
♦  Privé woonst

Extra informatie

Ons bedrijf is ideaal voor een echtpaar/stel, eventueel met kind(eren) en u wordt uiteraard ingewerkt en begeleidt met de tabaksaanstelling bij de franse staat, waardoor u ook een frans pensioen gaat opbouwen. 

Gegevens verkoper

Naam Bart Beydals
Tel 0549293047
Type Seller
Kantoor 2, Rue L'Artisanat

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker