Te koop: Succesvolle groepsaccommodatie met privéwoning (Vogezen)

Pand ID 830
Soort Te koop
Type Vakantiewoning
Land Frankrijk
Stad/gemeente Saint Maurice sur Moselle (Vogezen)
Prijs €590,000
Bouwjaar Before 1970
Slaapkamers 21-30
Badkamers 11-15
Oppervlakte 1870 m²
Restaurant Yes
pax restaurant 31-50


beschrijving

Het pand bevindt zich in het nationale park van de Hoge Vogezen, een rustig en zeer aantrekkelijk natuurgebied, geliefd bij fietsers, motorrijders, wandelaars en wintersporters. De accommodatie is met zijn totale capaciteit van 65 slaapplaatsen in het bijzonder geschikt voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen vanwege de opdeling in meerdere gîtes. Ondanks de rustige en natuurlijke ligging bevinden alle benodigde faciliteiten zich in de directe omgeving. Binnen 4 km is het dorp te bereiken en op 7 km afstand ligt het dichtstbijzijnde skistation. De accommodatie is goed te bereiken dankzij de vele doorgaande wegen, het TGV-station in Remiremont op een afstand van 35km en het vliegveld Basel/Mulhouse binnen een afstand van 80km.

De groepsaccommodatie bestaat uit 3 verdiepingen met in totaal 24 slaapkamers, die tezamen onderdak bieden aan 65 personen. Twee van de drie verdiepingen worden verhuurd als zelfstandige gîtes, voor respectievelijk 21 en 23 personen, met volledig ingerichte keuken en eetgelegenheid, zeer geschikt voor een verblijf op basis van self-catering. Desondanks wordt er door veel van onze gasten gebruik gemaakt van onze formule table d'hôte. De kamers op de tussenverdieping kunnen als extra slaapplaatsen worden bijgehuurd. Op elke verdieping bevinden zich douches en toiletten. Overige faciliteiten zijn een grote entree met zitgelegenheid, een fitnessruimte, een speelzaal met tafeltennistafels en tafelvoetbal, een grote zaal met open haard en een groot terras met overdekt gedeelte.
Het pand wordt verwarmd door een op pellets (geperste houtkorrels) werkende verwarmingsketel, die in 2014 nieuw is geïnstalleerd.

De riante bedrijfswoning is gebouwd in 2009 en bestaat uit een ruime woonkamer met een verrassend grote raampartij en een open keuken, een bijkeuken, een slaapkamer, een badkamer en een groot terras. De woning is voorzien van een 360graden draaibare houtkachel, een klimaatregeling door middel van warmtepompen en een boiler met zonnepanelen.
Tevens zijn er twee separaat gelegen privé slaapkamers met badkamer.
Daarnaast zijn er nog te vermelden de eetzaal voor gasten die van onze table d'hôte formule gebruik maken, de zeer grote garage die tevens wordt gebruikt als stalling voor fietsen en motoren van gasten, de immense zolder en de was- en opslagruimtes.
Kortom, het geheel is enorm, zoals veel van onze gasten zeggen en in uitstekende staat van onderhoud.

De accommodatie is volledig op norm volgens de Franse wetgeving op het gebied van brandveiligheid, elektra, brandalarm en toegankelijkheid voor minder validen.

Het label 'Tourisme & Handicap' is toegekend voor de 4 categorieën; lichamelijk, visueel, auditief en/of geestelijk gehandicapten.
Voor de toeristische klassering is de accommodatie geclassificeerd met 2 sterren.

De vakantieverhuur is in volle gang en er is in alle seizoenen een zeer goede bezettingsgraad met veel terugkerende gasten.

hotel eigenschappen

♦  Fitness faciliteiten
♦  Tuin
♦  Speelruimte voor kinderen
♦  Open haard
♦  Linnenkamer
♦  Parking faciliteiten
♦  Handicap vriendelijk
♦  Internet in de kamers
♦  Terras
♦  Barbecueplaats
♦  Receptie
♦  Kelder
♦  Zicht op de bergen
♦  Zicht over rivier
♦  Recreatie faciliteiten
♦  Veiligheidsysteem
♦  Privé woonst

Extra informatie

De koopsom werd bepaald door twee onafhankelijke experts in bedrijfsonroerend goed en omvat het hele bedrijf, inclusief het klantenbestand, de website, reeds gemaakte reserveringen, het terrein van ruim 2½ ha en de privéwoning. De inventaris is onderhandelbaar. Bij serieuze belangstelling is het taxatierapport op aanvraag beschikbaar. U kunt zonder extra investeringen de huidige verhuur voortzetten en per direct inkomsten genereren.
Uiteraard biedt het geheel ook vele mogelijkheden om uw eigen plannen en projecten te realiseren.

Gegevens verkoper

Naam Ria De Groot
Tel +33329253974
Type Seller
Kantoor 52 rue des Charbonniers

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker