Te koop: Charmant boutique hotel met restaurant nabij Trysil

Pand ID 735
Soort Te koop
Type Hotel
Land Noorwegen
Stad/gemeente Trysil
Prijs €815,000
Bouwjaar Before 1970
Slaapkamers 16-20
Badkamers 16-20
Oppervlakte 1300 m²
Restaurant Yes
pax restaurant 51-75


beschrijving

Dit prachtige en goed onderhouden charmante boutique hotel met bijbehorend restaurant is gelegen nabij het grootste skigebied van Noorwegen (Trysilfjellet), maar ook op korte afstand van Zweedse skigebieden als Stöten en Sälen. Veel mogelijkheden om te langlaufen, alpine skiën, hondensledetochten te ondernemen, sneeuwscootersafari's te doen en te ijsvissen. Langlauf loipes starten direct buiten de hoteldeuren!

In de zomer verwelkomt het hotel haar gasten die georganiseerde rondreizen ondernemen, een wandel- of fietstoer doen, gaan vissen en natuurlijk ook de 'gewone' zomertoeristen. Het hotel en het restaurant zijn het hele jaar geopend. Met name het fietstoerisme is een opkomende activiteit in de regio.

Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van het gebouw worden planmatig onderhouden en het gebouw verkeert dan ook in goede staat; jaarlijks goedgekeurd door alle officiële instanties (voedselautoriteiten, brandweer, enz.) Door de jaren heen zijn veel investeringen gedaan; de laatste jaren met name bedrijfsinventaris (bedden, badkamers, keukenapparatuur, etc.), geheel nieuwe daken en een gloednieuw digitaal televisiesysteem inclusief flatscreen-tv's op alle kamers. Uitgevoerd in 2018 is vervanging van de aanwezige dubbele beglazing en kozijnen door gasgevulde exemplaren en in het voorjaar van 2019 nieuwe tapijten op kamers, gangen en restaurant/bar. In 2022 is de laatste hand gelegd wat betreft alle resterende isolerende beglazing, na-isolatie en nieuwe wandbekleding aan de buitenkant van de nieuwbouw.

Het gebouw telt 3 verdiepingen (kelder, begane grond en eerste verdieping) alsmede een zolder, waar de luchtbehandelingsinstallatie geplaatst is. Een deel van de zolder is geschikt voor eventuele uitbreiding naar meer kamers.
Kelder: stookruimte, technische ruimte, wax- en skiopslagruimte, diverse opslagruimtes.
Begane grond: 2 tweepersoonskamers, receptie, lounge / bar / restaurant, zeer grote en goed uitgeruste keuken met inloopkoeling en inloopvriezer, 2 appartementen (prive).
Eerste verdieping: linnenkamer, 13 tweepersoonskamers en 4 eenpersoonskamers. In het verleden werden meerdere tweepersoonskamers gebruikt als vierpersoonskamers; meerdere kamers kunnen dan ook worden gewijzigd qua indeling en gebruik.
Er zijn 2 middelgrote privéappartementen, die voor privégebruik kunnen worden gebruikt, maar deze kunnen ook voor lange termijn verhuurd kunnen worden. Beide appartementen hebben een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Eén van de appartementen heeft een eigen keuken. Het andere appartement heeft een kamer die gebruikt wordt als kantoor.

Dit object is klaar voor de toekomst (groei) voor zakelijke exploitatie, maar ook erg geschikt voor gezinnen die willen emigreren naar een ander land (starter).
De prijs voor hotel (1.300 m2), terrein (2.900 m2), bedrijfs inventaris, bedrijfsnaam, webpagina en goodwill bedraagt NOK 8.195.000, met een tegenwaarde van ongeveer € 815.000 (22/02/2022). Goed om te weten: Indien financiering nodig is eisen Noorse banken over het algemeen ca. 40% eigen geld, wat overeenkomt met ca. € 360.000.

Dit is een ONCE-IN-A-LIFETIME kans!

Informatie alleen per e-mail

hotel eigenschappen

♦  Tuin
♦  Open haard
♦  Linnenkamer
♦  Parking faciliteiten
♦  Internet in de kamers
♦  Bar
♦  Bibliotheek
♦  Terras
♦  Air conditioning
♦  Receptie
♦  Kelder
♦  Zicht op de bergen
♦  Privé woonst

Extra informatie

In december 2019 is vliegveld Scandinavian Mountains (Trysil / Sälen, gevestigd in Zweden) geopend. De luchthaven is gelegen op circa 20 minuten rijafstand. Deze luchthaven is geopend voor vluchten vanuit verschillende delen van Europa, zoals Groot-Brittannië, Zweden (Duitsland, België en Nederland later). Een groei van het aantal bezoekers in de omgeving van 100.000 per jaar wordt verwacht. Als eerste hotel op Noorse bodem na de grens, en gelegen tussen verschillende skigebieden, kan een stevige groei worden verwacht.

In het geval dat een geïnteresseerd persoon of bedrijf financiering nodig heeft voor dit project: Noorse banken vragen ongeveer 40% eigen geld!

Goed om te weten dat de onroerend goed prijzen de komende jaren zullen stijgen door de komst van de nieuwe luchthaven en de economische groei in de omgeving.

Scammer: Staak je pogingen, het is zo duidelijk!

Gegevens verkoper

Naam Gerald Tulp
Tel 12345678
Type Seller
Kantoor NA

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker