Lodge Te koop in SPAANSE PYRENEEËN, Spanje

Te koop: PRACHTIGE HOSTEL GELEGEN IN DE SPAANSE PYRENEEËN

Pand ID 88
Soort Te koop
Type Lodge
Land Spanje
Stad/gemeente SPAANSE PYRENEEËN
Prijs Prijs: op aanvraag
Bouwjaar 2012
Slaapkamers 6-10
Badkamers 6-10
Oppervlakte 290 m²
Restaurant Yes


beschrijving

Het hostel opende haar deuren gedurende 2012 in een pittoresk dorpje in de Catalaanse Pyreneeën. Het hostel beschikt over 7 kamers met 6 tweepersoonsbedden en 16 éénpersoonsbedden met een totale capaciteit van 28 gasten. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Er zijn vier sofa's in de gemeenschappelijke ruimte, een televisie en een aangename bar zodat de gasten kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie. De belangrijkste zorg van de huidige eigenaar is het comfort van de gasten en met dit in gedachten zijn de bedden uitgerust met visco "memory-foam" matrassen welke honderd procent rust geven na een actieve vakantiedag. Er is een lange oprit van ongeveer 40 meter lang op 4 meter breed. Deze oprijlaan is volledig omzoomd met bloemen, aardbeien, rasberries en gras. Inbegrepen in de prijs: een aanpalend huis dat verbonden is met het hostel welke een totale bebouwde oppervlakte heeft van 85 m2 met 2 slaapkamers, 2 badkamers, design keuken en een grote woonkamer met open haard.

hotel eigenschappen

♦  Open haard
♦  Linnenkamer
♦  Handicap vriendelijk
♦  Bar
♦  Kelder
♦  Zicht op de bergen

Extra informatie

In de regio zijn er een heleboel activiteiten zoals: skiën, sneeuw-raquets, paragliding, kanoën, wandelen, paardrijden, gidsen van bezoekers naar het nationale Park of zoeken naar wilde paddestoelen. Met meer dan 200 gletsjermeren en verschillende soorten wilde dieren wordt dit park beschouwd als een van de mooiste natuurgebieden in Spanje en staat open voor fans van trekking en voor alle soorten natuurlefhebbers. Bergtoppen die 3.000 meters in hoogte overtreffen; ravijnen, watervallen, rivieren, moerassen, meer dan 200 bergmeren van vele verschillende vormen en kleuren; een grote verscheidenheid aan planten- en dierenleven dat vecht om te overleven in deze ruwe natuur maken dit park uniek voor het zuiden van Europa. Gedurende de vier seizoenen van het jaar biedt het Nationale Park een compleet programma van activiteiten. Dit hostel heeft dus een groot bezoekers bereik. Afstand tot de luchthaven van Lleida: 130 km PRIJS : 535.000 € Hostel incl privé-woning.
Er is een gemeenschappelijke ruimte voor alle gasten waar het ontbijt elke ochtend wordt geserveerd en waar men ook eigen gerechten kan verwarmen. Gasten van het hostel kunnen gebruik maken van de F&B mogelijkheden in 2 restaurants in de vallei. eveneens TER OVERNAME aangeboden: Bar-Restaurant in de vallei: PRIJS: 50.000 euro

Gegevens verkoper

Naam KAZA EXCLUSIVA
Tel +34 654 155 271
Type Seller
Kantoor Avda Generalitat Valenciana, Calpe, España

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker